Skip to main content

El installation nybyg – tilbyg – renovering

Vi udfører både små og store opgaver. Skal i have udvidet med f.eks. udestue garage eller måske tilbygning med ekstra værelser osv. Er vi naturligvis klar til at hjælpe og evt. snakke løsningsforslag.  

Erfaring med el-installationer

Vi har flere års erfaring med el-installationer i forbindelse med nybyggeri, renovering og tilbygninger. Derfor hjælper vi gerne med el arbejde ved jeres byggeprojekt. Med vores hovedbase i Odense hjælper vi gerne på hele Fyn og trekantområdet. Med os som din elektriker ved nybyggeri, renovering eller tilbygning kan du forvente en høj grad af faglighed samt et højt serviceniveau. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder frem til den mest optimale løsning. Ligeledes forlader vi ikke bygningen før du – og vi selv – er glade og 100% tilfredse med resultatet.

Erfaren elektriker på fyn

Du skal ikke tøve med at tage os med på sidelinjen som din elektriker ved nybyggeri, renovering eller tilbygning. Vi sørger for at el-arbejdet er i orden ved dit byggeprojekt og lever op til gældende lovgivning. Kontakt os her, eller ring på telefon: 61 31 30 50